Frankfurt Otomobil Fuarı hızla yaklaşıyor ve tanıtılacak modellerin listesi her geçen gün uzuyor. Dikkat çekici olan bazı modelleri sizinle paylaşalım.

Audi A7

Yeni A8 daha önce ayrı bir etkinlikte tanıtıldı. Sıra ise abisinden coupe görünümlü kardeşine geldi. Yeni A7’nin Frankfurt’ta, yeni görünümü ve A8’den alacağı otonom sürüş teknolojileriyle beraber tanıtılması bekleniyor.

 

 

Audi A8

Kendisiyle daha önce Temmuz ayının başında Audi Summit etkinliğinde tanıştık ama Frankfurt’ta da boy gösteren modeller arasında yer alacak.

 

 

Bentley Continental GT

Yeni Continental GT uzun süredir beklenen modeller arasında. Bentley’nin ürettiği en gelişmiş model olması beklenen yeni Continental GT ile de Frankfurt’ta tanışacağız. Hatta belki de kaputunun altında, Bentayga’dan alınma bir hibrit ünite bile görebiliriz.

 

BMW 6 Serisi GT

6 Serisi’nin yeni GT türevi ile de daha önce tanıştık ama sadece görsel olarak. 5 Serisi GT’nin yerini alacak model 5 serisine göre daha normal gözükse de yine de beğeneni ve beğenmeyeni çok olacak bir model.

 

 

BMW i3S

Evet “S” takısına sahip bir i3. BMW spor elektrikli hot hatch segmentini başlatacak gibi gözüküyor. Renault Zoe e-sport konseptiyle bir fragman yayınlamış olsa da; i3S seri üretime geçen ilk model olacak.

 

 

BMW M5 

BMW, fuarın yıldızı olacak gibi gözüküyor. Yeni 4 çeker M5 de Frankfurt’ta boy gösterecek modeller arasında. Kendisiyle ilgili pek çok detaya sahip olsak da model ile tam olarak ilk kez fuarda tanışacağız.

 

 

BMW X7 Concept

BMW’nin, GLS’ye cevap olarak hazırladığı model henüz tamamlanmamış olsa da konsept olarak karşımızda olacak. Daha önce test edilirken pek çok kez görüntülense de, kamuflajsız haliyle merak edilen modeller arasında olacağı aşikar.

 

 

Dacia Duster

Dacia ailesi ve belki de özellikle Duster ülkemizde oldukça sevilen bir model. Uzun süredir aramızda olan Duster artık yenileniyor ve yeni yüzüyle o da Frankfurt’ta olacak.

 

 

Makyajlı Honda Jazz

Jazz için makyaj vakti gelmiş gibi gözüküyor. Honda’nın yeni Civic’e benzeyen bir tasarımla makyajlı Jazz’ı, Frankfurt’a getirmesi bekleniyor.

 

 

 

Honda CR-V Hybrid

Honda hibrit modellere geri dönüyor! NSX’i saymazsak, Honda’dan uzun süredir hibrit bir model göremiyoruz. CR-V belki de yeni hibrit seçeneklerin ilki olacak.

 

 

Hyundai i30N

Hyundai’nin ilk hot hatchi de Frankfurt’ta boy gösteren modeller arasında. Çantasında taşıdıkları ise 271 HPlik motor, şişirilmiş bir tasarım ve dikkat çekici olduğu söylenen yol tutuşu.

 

 

Hyundai Kona

Nissan Juke’a rakip olarak hazırlanan Kona, segmente iddialı bir giriş yapacak gibi gözüküyor. O da boy göstermek için Frankfurt’u bekleyenler arasında. Listenin daha sadece yarısına geldik yukarı kaydırmaya devam.

 

 

Jaguar E-Pace

Kendisi bir süredir gündemde ve Jaguar’ın en çok satan modeli olması bekleniyor. Jaguar’ın ikinci SUV modeli olan E-Pace ile de Frankfurt’ta görüşeceğiz.

 

 

Kia Stonic

Küçük crossover segmentinde rekabet kızışacak gibi gözüküyor. Modelin tanıtımı yakın zamanda yapıldı ama canlı olarak görüntülenmesi ilk kez Frankfurt’ta olacak.

 

 

Mercedes-AMG Project One hypercar

Belki de Frankfurt Otomobil Fuarı’nın ana başlığı AMG ailesinin yeni üyesi olacak olan ve hala adı duyurulmayan model olacak. Project One kod adına sahip model Aston Martin Valkyrie ile boy ölçüşecek.

 

 

Mercedes-Benz X-Class

X-Class tanıtılmış olsa da, Frankfurt’ta Mercedes standını dolduran modeller arasında olacak.

 

 

 

Porsche Cayenne

Porsche’nin ilk SUV modeli olan Cayenne, 3. jenerasyonuna hazırlanıyor. Prototip modelleri uzun süredir internette dolaşsa da tam olarak nasıl gözüktüğünü öğrenmek için Frankfurt’u bekleyeceğiz.

 

 

Renault Megane Renault Sport

Modelin nerdeyse bütün detayları sızdırılan fotoğraf ve bilgilerle paylaşılmış olsa da resmi olarak hala tanıtılmadı. Resmi lansmanına ise Frankfurt ev sahipliği yapacak.

 

 

Seat Arona

Modelin örtüsü önceden kaldırılmış olsa da, Frankfurt’tan sonra segmentinde boy göstermeye başlayacak 3. model olan Arona’nın pazarda neler yapacağı merak konusu.

 

 

Subaru Impreza

Impreza ülkemizde çok ilgi görmese de aynı zamanda fanatiği de çok olan bir model. Yeni Impreza ise, Levorg’a oldukça benzeyen tasarımı ile Frankfurt’ta bizimle olacak.

 

 

Opel Grandland X

Opel Crossland X’ten sonra, abisi Grandland X’i Frankfurt’ta tanıtacak. Seat Ateca ve Nissan Qashqai gibi modellerle rekabet edecek olan SUVdan, Opel’in beklentisi oldukça yüksek.

 

 

Volkswagen Polo

Volkswagen’in en çok satılan modellerinden biri olan Polo yeni jenerasyonunda oldukça büyüdü. Ufak bir Golf gibi gözüken model ile yaz başı Berlin’de tanışmış olsak da, GTI versiyonuyla beraber kendisi de Frankfurt’ta olacak.

 

 

Frankfurt Otomobil Fuarı 12-14 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Fuar ve tanıtılan modeller ile ilgili detaylar için takipte kalın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin