Bu zamana kadar ki en açık fotoğrafları

Modelin tanıtılmasına oldukça az kala Audi’nin yeni SUV’u bir kez daha kameralara yakalandı. Lamborghini Urus’un biraz daha evcil ve daha ‘Audi’ bir hali gibi gözüken modelin üstünde oldukça az kamuflaj bulunuyor. Bu kadar az kamuflajla yollarda dolaşıyor olması, Audi’nin modeli gizlemeye uğraşmayışı önümüzdeki hafta Detroit Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını düşündürüyor. Eğer model Detroit’te boy göstermezse muhtemelen Mart ayında Cenevre’de karşımızda olacak.

Modelin görüntüsüne dönecek olursak; öncelikle modeli beğenip beğenmediğinize karar vermek için acele etmemenizi öneririz. Modelin üstündeki kamuflaj miktarı az olsa da hala üstünde bolca siyah kaplama bulunuyor. Özellikle ızgara, stop ve difüzör gibi bölümlerdeki kaplamalar modelin üstünde yer alacak krom ve ilgi çekici detayların üstünü örtüyor.

Arka kısımda stopların bir kısmı gözükse de bir kısmı kaplamanın altında kalıyor. Kaplamanın altında kalan kısım anladığımız kadarıyla A8’de de olduğu gibi iki stop grubunu birleştiren LED bir şerit olacak. Alt kısımdaki egzoz çıkışları ise sadece görsel olarak orada yer alacakmış gibi gözüküyor.

Q7’nin coupeleştirilmiş bir versiyonu olacak olan Q8’in içinde çok şaşırtıcı şeyler yer almayacak. A8’den gördüğümüz kabin tasarımı SUV standartlarına uyarlanarak Q8’in de içinde yer alacak. Motor seçenekleri de aynı şekilde A8’den Q8’e taşınacak gibi gözüküyor. Q8’i sıkıcı bulanları ise gelecek olan RS Q8 karşılayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin