Yeni Z4 konsepti için bugün büyük gün. Ama Pebble Beach Concourse d’Elegance’da tanıtılacak olan modelin görselleri tanıtımından önce internete düştü.

Öncelikle modelin çok yakışıklı ve agresif gözüktüğünü söyleyebiliriz. BMW’nin güncel tasarım temellerini yansıtan model, diğer BMWlere göre çok daha keskin ve sportif hatlara sahip. Bu durum modelin konsept olmasından kaynaklanıyor da olabilir ancak üretim versiyonu da muhtemelen bu tasarımdan çok uzak olmayacaktır.

Modelin içi de yine güncel BMW hatlarına sahip. Ancak biraz daha minimalist ve estetik gözüküyor. Sürücü ve yolcu koltuklarının, göğüs kısmı ile beraber iki farklı renge sahip olması oldukça tartışılacak olsa da ilgi çekici gözüküyor. Bu durum da konsept versiyona özel olabilir.

Orta konsoldaki alışkın olduğumuz iDrive ve klima kontrollerinin yerleşimine ek olarak tamamen dijital kadranlar ve direksiyonun alt kısmındaki ufak ekran dikkat çekiyor. Direksiyondaki ufak ekran tur zamanı, hız, yağ sıcaklığı gibi ufak bilgileri gösterecek gibi gözüküyor.

Model bu haliyle fazlasıyla dikkat çekip, merak uyandırsa da üretim versiyonuyla arasında ne gibi farklar olacağı merak konusu. Üretim versiyonunun 2018’in ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazın
Lütfen isminizi girin